Spracovanie osobných údajov

Spracovanie osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ osobných údajov:
    Prevádzkovateľom osobných údajov, teda subjekt, ktorý spracováva osobné údaje dotknutej osoby, je spoločnosť JUPAL – sťahovanie, s.r.o., IČO: 44 914 091, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Žilina, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 51710/L DIČ: 2022873325 IČ DPH: SK2022873325 (ďalej len „Prevádzkovateľ“). Prevádzkovateľ postupuje pri spracovaní Vašich osobných údajov v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov
  2. Účely a právny základ spracovania osobných údajov:
    Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje dotknutých osôb výlučne v rozsahu nevyhnutných na plnenie účelu a obchodných podmienok.
  3. Doba uchovania osobných údajov:
    Prevádzkovateľ bude uchovávať osobné údaje vo forme, ktorá umožňuje identifikáciu dotknutej osoby najneskôr dovtedy, kým je to potrebné na dosiahnutie účelu, na ktorý sa osobné údaje spracúvajú a/alebo na uplatnenie právneho nároku. Prevádzkovateľ bude uchovávať osobné údaje najneskôr do ukončenia , v prípade ak dotknutá osoba nevyužije svoje právo odvolať súhlas so spracovaním osobného údaju skôr. Prevádzkovateľ bude uchovávať osobné údaje najneskôr dovtedy, pokiaľ je to nevyhnutné na splnenie povinností podľa osobitného predpisu.
  4. Identifikácia príjemcov osobných údajov:
    Prevádzkovateľ nie je oprávnený poskytnúť osobné údaje dotknutých osôb žiadnym tretím stranám s výnimkou Sprostredkovateľa .
  5. Práva dotknutých osôb:
    1. ak právnym dôvodom spracovania osobných údajov dotknutej osoby je jej súhlas, môže dotknutá osoba súhlas kedykoľvek odvolať na nižšie uvedenej emailovej adresa. Odvolaním súhlasu nie je dotknutá zákonnosť spracovania vychádzajúceho zo súhlasu, ktorý bol predtým daný pred jeho odvolaním, Dotknutá osoba má právo súhlas kedykoľvek odvolať prostredníctvom e-mailu na adrese: jupal@jupal.sk
    2.  dotknutá osoba má právo vyžadovať od Prevádzkovateľa na základe žiadosti potvrdenie o tom, či sú alebo nie sú osobné údaje dotknutej osoby spracovávané, a v kladnom prípade žiadať poskytnutie informácií o spracovávaní osobných údajov, ktoré sa dotknutej osoby týkajú.
    3. dotknutá osoba má právo na opravu osobných údajov ktoré sa jej týkajú. Za účelom zabezpečenia presnosti osobných údajov dotknutej osoby, je každá dotknutá osoba povinná oznámiť presné a pravdivé osobné údaje a všetky zmeny osobných údajov, ktoré dotknutá osoba poskytla Prevádzkovateľovi.
    4. dotknutá osoba má právo na prenosnosť osobných údajov ktoré sa jej týkajú a ktoré poskytla Prevádzkovateľovi, a to v štruktúrovanom bežne používanom a strojovou čitateľnom formáte, ak dochádza ku spracovaniu osobných údajov dotknutej osoby automatizovanou formou a na základe zmlúv alebo súhlasu dotknutej osoby a pred uplynutím doby uchovania osobných údajov. Uplatnenie tohto práva nesmieme mať nepriaznivé dôsledky na práva iných osôb.
    5. Dotknutá osoba má právo na likvidáciu osobných údajov (právo na výmaz osobných údajov) ktoré sú predmetom spracúvania ak došlo k porušeniu zákona, alebo na základe odvolania súhlas alebo ak skončil účel ​​spracovania alebo po uplynutí času uchovania osobných údajov. Právo na likvidáciu osobných údajov neuplatňuje ak je spracovanie osobných údajov potrebné na: uplatnenie práva na slobodu prejavu alebo uplatnenie práva na informácie, plnenie povinností podľa zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení ďalších zákonov (účinného od 25.5.2018) alebo osobitného predpisu, uplatnenie právneho nároku na účel archivácie, na vedecký účel, na účel historického výskumu alebo na štatistický účel podľa § 78 ods. 8, ak je pravdepodobné, že právo podľa odseku 1 znemožní alebo závažným spôsobom sťaží dosiahnutie cieľov takého spracúvania.
    6. Právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov ak: dotknutá osoba namieta správnosť osobných údajov, a to počas obdobia umožňujúceho Prevádzkovateľovi overiť správnosť osobných údajov, spracúvanie osobných údajov je nezákonné a dotknutá osoba namieta vymazanie osobných údajov a žiada namiesto toho obmedzenie ich použitia, Prevádzkovateľ už nepotrebuje osobné údaje na účel spracúvania osobných údajov, ale potrebuje ich dotknutá osoba na uplatnenie právneho nároku, alebo dotknutá osoba namieta spracúvanie osobných údajov podľa § 27 ods. 1 zákona č. 18/2018 o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení ďalších zákonov (účinného od 25.5.2018), a to až do overenia, či oprávnené dôvody na strane prevádzkovateľa prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby.
    7. Pri podozrení že sa osobne údaje neoprávnene spracúvajú má dotknutá osoba právo návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov na Úrad na ochranu osobných údajov.
  6. Kontaktné údaje Prevádzkovateľa:
    Dotknutá osoba môže prípadné pripomienky, otázky, podnety a dotazy adresovať Prevádzkovateľovi osobných údajov prostredníctvom elektronickej pošty na e-mailovej adrese: jupal@jupal.sk alebo telefonicky na telefónnom čísle 0948 129 224 alebo písomne na adrese JUPAL – sťahovanie,s.r.o., Bulíkova 21, 851 04 Bratislava
  7. Zásady používania súborov cookie
    Aby sme mohli neustále zlepšovať naše služby, využívajú naše internetové stránky súbory cookie, čo sú malé súbory ukladané do Vášho prehliadača alebo na pevný disk Vášho počítača. Súbory cookie pomáhajú Vášmu počítaču zapamätať si navštívené stránky a Vaše preferencie navštívených stránok (napr. preferovaný jazyk). Zvyšujú tak používateľskú prívetivosť opakovane navštívenej internetovej stránky, a preto sú pre Vás užitočné. Tieto dáta využívame napr. na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám,analýzu.....návštevnosti. V prípade, že nesúhlasíte s využívaním súborov cookie na našich stránkach, môžete pomocou nastavenia svojho prehliadača ukladanie súborov cookie zakázať. Pre detailnejšie informácie prosím použite nápovedu Vášho prehliadača.
  8. Widgety sociálnych sietí a iných aplikácií
    Na našich internetových stránkach využívame Widgety sociálnych sietí Facebook, messenger, Viber alebo WhatsApp. Tieto aplikácie môžu zbierať a využívať informácie o Vašom využívaní našich stránok. Akékoľvek osobné informácie, ktoré poskytnete prostredníctvom týchto aplikácií, môžu byť využité poskytovateľom týchto služieb. Spracovanie týchto údajov sa riadi podmienkami týchto spoločností (pozri odkazy vyššie). Spoločnosť JUPAL – sťahovanie, s.r.o. nemá kontrolu ani nenesie žiadnu zodpovednosť za rozsah, spôsob a účel spracovania údajov zo strany poskytovateľov.

Prečo sťahovať s nami

Stabilita a flexibilita

Patríme medzi stabilnú, mladú a stále rozvíjajúcu firmu a náš kolektív ľudí sa vie prispôsobiť akýmkoľvek podmienkam.

Komplexné služby

Ponúkame Vám kompletné sťahovacie služby spojené s kanceláriami, bytovými priestormi, archívmi a tiež aj klavíre, trezory... 

Sme rýchli

Individuálny prístup a riešenie Vášho problému je samozrejmosť, sťahovacie služby vieme vybaviť čo možno v najkratšej dobe.

Široký vozový park

Disponujeme rôznymi zariadeniami a príslušenstvom, ktoré sú určené ako výpomoc pri sťahovaní

Sme transparentní

Ak sa chcete dozvedieť viac, nazrite na našu ponuku, ktorú sme pre Vás vytvorili.

Spokojní zákazníci

Kontaktujte nás

Prostredníctvom kontaktného formulára máte možnosť zaslať otázku alebo pripomienku na naše služby, napísať svoje podnety alebo sťažnosti. Vyberte si typ a oblasť Vašej správy a vyplňte požiadavku.


Spracovanie Vašich osobných údajov uvedených v kontaktnom formulári je oprávneným záujmom riadneho vybavenia Vašej žiadosti.
Viac informácií o spracovaní osobných údajov